8308AA
NAGELE
tel. 0527-652694

Vandaag spelen we thuis! En wel tegen ons buurdorp Tollebeek. Een echte derby dus! Allemaal weer vrolijk en vol goede zin en nu thuis met eigenlijk alle ouders langs de kant van het veld: hoe leuk is dat!

Vandaag zijn onze doelmannen Arne en Jens. Iedereen mag ruiken aan het keepersvak en daarom wisselen we dit elke week en wedstrijd af. In het veld is na het eerste fluitsignaal direct te zien dat de ervaring van vorige week zijn vruchten afwerpt. Niet allemaal op een kluitje maar ook nog een spits en een laatste man ðŸ˜Š, hoe leuk is dat!

Dat vanaf minuut 1 ook de tegenstander zijn best gaat doen werd even snel duidelijk. Een herovering van de bal op eigen helft door Tollebeek, een paar goede pasen en een einddribbel eindigen in een schot op doel welke goed in de hoek werd geplaatst: keeper duikt maar kan er net niet bij: 0-1!

Gelukkig laten onze strijders de koppies niet hangen en gaan met volle moed op zoek naar de gelijkmaker! En die komt er: binnen 5 minuten is het 1-1. Dat dit doelpunt naar meer smaakt mag duidelijk zijn: eindstand 9-1! Doelpunten door Tycho, Lars en Feije. Op naar volgende week, dan spelen we uit tegen Tonego.