Winst Nagele 1, verlies Nagele 2

23 augustus 2020 12:15

Afgelopen zaterdag kwamen zowel Nagele 1 als Nagele 2 binnen de lijnen. Nagele 2 speelde uit in Lemmer bij CVVO 4 en voor velen was dit weer de eerste fysieke inspanning sinds maanden. Het liefst gingen ze dan ook met 20 man richting Lemmer maar uiteindelijk bleef de teller steken op 15. Het werd een 3-2 nederlaag, verdere details ontbreken. Nagele 1 speelde thuis tegen Flevo Boys 3 en won in een matige wedstrijd door een late goal met 4-3.

Jens Riks tekende na een goede combinatie met Sander Koene voor de 1-0. Na balverlies van Nagele op het middenveld kwam Flevo Boys langszij: 1-1. Jasper Boekee zette Nagele met een fraai afstandsschot weer op voorsprong: 2-1. Even later kwam Flevo Boys met een kopbal weer langszij: 2-2, maar Nagele ging toch met een voorsprong rusten. Jens Riks miste een penalty, wist in de rebound ook niet te scoren, maar in de volgende rebound was Sander Koene wel trefzeker: 3-2. Flevo Boys had nog voor rust langszij kunnen komen, maar zag een penalty gestopt worden door Nagele keeper Redmer Miedema.

In de 2e helft bleven doelpunten lang uit. In de 89e minuut kwam Flevo Boys toch nog naast Nagele. Jos Withaar veranderde een afstandsschot van richting en passeerde daarmee zijn eigen doelman: 3-3. Matthijs Koene maakte in de slotminuut de winnende treffer en bepaalde daarmee de eindstand op 4-3 in het voordeel van Nagele. Komende dinsdag speelt Nagele vriendschappelijk in en tegen Tollebeek. Aanvang 20:00 uur.