Wegen Evert Tromp en Nagele scheiden na het seizoen - V.V. Nagele

Wegen Evert Tromp en Nagele scheiden na het seizoen

Wegen Evert Tromp en Nagele scheiden na het seizoen

24 november 2020 10:00


Nagele gaat voor het seizoen 2021-2022 op zoek naar een nieuwe trainer. Na drie jaar komt er na afloop van het huidige seizoen een einde aan de samenwerking tussen hoofdtrainer Evert Tromp en Nagele.

Na een verwacht moeilijk eerste jaar, waarin Nagele 1 een hele krappe selectie had, bleek degradatie uit de 4e klasse onafwendbaar. Met twee nieuwe spelers en een in zijn geheel doorgeschoven talentvol JO19 team presteerde Nagele 1 in het 2e seizoen onder Evert uitstekend. Nagele leek met UDIROS uit te gaan maken wie kampioen zou worden, totdat corona roet in het eten gooide. 

Ook het huidige seizoen begon een jong Nagele sterk en liet het al vroeg zien eigenlijk niet meer in de 5e klasse thuis te horen door 1e te worden in een sterke bekerpoule met SVM, Olympia '28 en Tollebeek. Ook de eerste twee competitie wedstrijden werden met grote cijfers gewonnen van Blokzijl en Espel. Voor volgend seizoen dient op zoek te worden gegaan naar een nieuw gezicht voor de groep. 

We hopen dat er na de winterstop weer veel gevoetbald kan worden zodat Evert en Nagele 1 het seizoen op een mooie manier kunnen afsluiten. Helaas zijn we hierbij afhankelijk van de besluiten van het kabinet en de KNVB.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!