Bestuurswisselingen tijdens online ALV - V.V. Nagele

Bestuurswisselingen tijdens online ALV

Bestuurswisselingen tijdens online ALV

28 november 2020 11:30


Afgelopen woensdag was het tijd voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. En niet zomaar een editie, want de ALV vond online plaats. Het bestuur was aanwezig in de kantine, de leden konden thuis online de vergadering volgen.

Om 20:30 uur stipt opende voorzitter Thomas Keur de vergadering. Het seizoen 2019/2020 werd vlot volgens de agenda doorlopen. Een seizoen dat in maart door corona abrupt werd afgebroken. Een seizoen ook waarin Nagele 1 leek af te stevenen op het kampioenschap. Geen voetbal betekende uiteraard ook geen kantine inkomsten in de laatste en traditiegetrouw drukste maanden van het seizoen. De vereniging kende dan ook niet alleen sportief maar ook financieel een minder seizoen dan andere. Toch kon nog break-even worden gedraaid doordat de gebruikelijke reserveringen in dit seizoen niet werden getroffen. De boekhouding werd door de kascommissie goedgekeurd. Uiteraard kwam ook het huidige seizoen ter sprake. 

Afscheid  

Na 6 jaar in het bestuur te hebben gezeten, werd er afscheid genomen van Taco van der Sar. Hij heeft de afgelopen jaren veel betekend voor de vereniging. Denk daarbij aan allerlei zaken op en rond de accommodatie, te veel om op te noemen. Gelukkig is er in de persoon van Remon Kappers een vervanger gevonden. 

Verder trad Kees van de Velde toe tot het bestuur. Hij zal de post jeugdzaken op zich gaan nemen. De functie secretaris is nog steeds niet bekleed. Hier wordt dringend naar gezocht. Dus lijkt het je leuk iets voor de club te betekenen, meld je dan bij iemand van het bestuur voor meer informatie. Ook de post seniorenzaken is nog vacant.  

Digitaal Rad 

Een ieder die zich had aangemeld voor de ALV ontving 5 lotnummers. Na afloop van de vergadering werd het digitale rad aangeslingerd en schalde een welbekende Duits-Nederlandse stem de huiskamers in. De laatste prijs ging naar professioneel online vergaderaar Rens die met een vreugdedans die overwinning vierde. De prijzen werden diezelfde avond nog langs gebracht door iemand van het bestuur. En zo werd het seizoen 2019-2020 afgesloten en ging het officieel de boeken in. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!