Cas Riks wint E-sports titel Nagele - V.V. Nagele

Cas Riks wint E-sports titel Nagele

Cas Riks wint E-sports titel Nagele

30 november 2020 11:45


Cas Riks heeft het FIFA toernooi gewonnen dat afgelopen tijd online gespeeld werd. Hij mag zich dan ook de E-sporter van het seizoen 2020/2021 van V.V. Nagele noemen. In een bloedstollende finale versloeg hij Wessel Claassen.

Cas liet in de groepsfase alleen tegen Thomas punten liggen: 0-0. Winstpartijen waren er tegen Sander (5-1), Sem (3-2), Pim (3-2) en Rens (8-1). Door deze resultaten werd Cas nummer 1 van Poule A.

Finale

Cas bereikte de finale door in de halve finale met 6-2 af te rekenen met Thijs. In de finale stond tegenstander Wessel lang met 2-1 voor maar in de 89e minuut kwam Cas toch nog langszij: 2-2. Tijdens de verlenging wist Cas nog een keer het net te vinden en won hierdoor met 3-2. Het betekent dat Cas zich dit jaar de E-Sporter van V.V. Nagele mag noemen. Zijn eigen FIFA icon kaart komt eraan. 

Blijkbaar wordt er bij de familie Riks vaker FIFA gespeeld. Anderhalf jaar geleden werd er namelijk in de kantine van Nagele ook al eens een FIFA toernooi georganiseerd. De winnaar toen..? Tijn Riks. 

cas_riks.jpg

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!