Regiocup jeugd alsnog van start

29 mei 2021 13:45

Op vrijdagavond 28 mei is bekendgemaakt dat er per 5 juni een aantal versoepelingen komen omtrent de Covid-19 maatregelen. Voor ons als vereniging houdt dat in dat de Regio-Cup voor de jeugd opgepakt kan worden voor de zaterdagen in de maand juni. Prachtig nieuws voor onze jeugd tot en met 18 jaar.

Wij als vereniging gaan er in de komende week alles aan doen om dit mogelijk te maken. De KNVB geeft aan dat zij maandagavond de definitieve indeling bekend maken. Wij gaan dan zo snel mogelijk aan de gang met het maken van schema’s en planningen en zullen deze dan zo snel mogelijk met een ieder delen.

Aan de leden, ouders en/of verzorgers willen wij vast vragen te kijken naar de beschikbaarheid. Kan jij of je kind één of meerdere zaterdagen niet beschikbaar zijn om een wedstrijd te spelen, laat dit zo snel mogelijk weten bij de leider van je team.

Voor meer informatie over de Regio-Cup: Klik hier
Mocht je toch nog vragen hebben kun je terecht bij de leider van jou team, Steven van Mourik
(jeugdcommissie) of bij Kees van de Velde (bestuurslid).

Wij wensen jullie nog een mooi slot van het seizoen 2020-2021!

Bestuur V.V. Nagele

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!