Nagele - Steenwijker Boys vanavond in Rutten - V.V. Nagele

Nagele - Steenwijker Boys vanavond in Rutten

Nagele - Steenwijker Boys vanavond in Rutten

22 maart 2022 9:30


Waar grote clubs als Barcelona wedstrijden in Aziƫ en Amerika spelen om ook daar hun fans de mogelijkheid te geven een wedstrijd te bezoeken, volgt Nagele dit seizoen dat voorbeeld. Zij het iets dichter bij huis.

De competitiewedstrijd Nagele 1 - Steenwijker Boys 1, een mooi affiche tussen de nummers 2 en 3, zal namelijk vanavond bij RKO in Rutten worden gespeeld. Het vervolg dus van de commerciële poldertour dit seizoen. Want eerder werd in Creil de koploper van de hoofdklasse Hoogeveen ontvangen voor de 1e knock-out ronde van de beker. 

De wedstrijd tegen Steenwijker Boys ging zaterdag 5 maart niet door vanwege corona aan Steenwijker zijde. De KNVB plande de wedstrijd vervolgens in op dinsdag 22 maart. In Nagele kan 's avonds niet gespeeld worden wegens het ontbreken van een lichtinstallatie op het hoofdveld. Een andere datum en omruilen bleek geen optie. Gelukkig kunnen we dus bij RKO terecht. 

De wedstrijd van vanavond staat onder leiding van scheidsrechter H. Broer, aanvang 20:00 uur in Rutten. We hopen op veel support. 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!