Exclusion infra & hoveniers goudsponsor bij Nagele - V.V. Nagele

Exclusion infra & hoveniers goudsponsor bij Nagele

Exclusion infra & hoveniers goudsponsor bij Nagele

18 maart 2022 16:45


Exclusion infra & hoveniers is met ingang van vandaag goudsponsor geworden bij Nagele. We heten Exclusion hartelijk welkom als sponsor bij onze vereniging.

Exclusion infra & hoveniers, gevestigd aan de Oud Emmeloorderweg, heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd op meerdere terreinen. Qua infra richten zij zich in dit segment op grondverzet en installatie. Bedrijven kunnen er terecht voor coax en glasvezel werkzaamheden. Qua hovenierswerkzaamheden richt men zich van simpele bestrating tot de aanleg van complete tuin met vijver en vlonderteras. Klik hier voor een bezoekje aan de website>>

Als goudsponsor zul je het bedrijf tegenkomen via een reclamebord langs het hoofdveld, op de Club TV (narrowcasting), als balsponsor in het wedstrijdboekje bij thuiswedstrijden van Nagele 1 en als deelnemer aan het jeugdsponsor collectief op de sponsor carousel die onderaan iedere pagina van onze website draait.

Team van goede spelers
Exclusion uit de Noordoospolder weet hoe belangrijk ‘buitenspelen’ voor jeugd en volwassenen is, wij mogen het immers ieder dag doen. Als familiebedrijf (die alsmaar groeit) weten wij ook hoe fijn het is om een team van goede spelers om je heen te hebben. Exclusion wenst alle spelers en publiek heel veel sportplezier toe! Meer weten over Exclusion? Volg ons op Facebook.

Exclusion-01.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!