Seizoen Nagele 35+ duurt net iets te lang - V.V. Nagele

Seizoen Nagele 35+ duurt net iets te lang

Seizoen Nagele 35+ duurt net iets te lang

16 mei 2022 11:00


Het was vrijdag de laatste avond dit seizoen dat de matadoren van 35+ 1 en 2 in actie kwamen. Voor velen was deze avond er net eentje teveel. Verrekte kniebanden, enkels en hamstrings was wat men en er aan overhield. Desondanks werd er wel voor het eerst gewonnen door Nagele 2 deze avond.

Nagele was gewaarschuwd bij de bekendmaking van de tegenstanders. Ze troffen fysiek sterke ploegen, te weten; Tollebeek, Blankenham en VENO. Meerdere spelers lieten uit voorzorg al verstek gaan voor deze potjes uit angst voor blessures. Hierdoor werdt het coachduo Meilander en SvdS genoodzaakt om creatief te handelen op de spelersmarkt. Er werd gezocht tot diep in Gelderland waar ze uitkwamen in studentenstad Wageningen. Goeie oude bekende Wilco V, alias “Lampje” vond het maar wat interessant om mee te doen en reisde af naar de grootste stad van de Noordoostpolder. Ook zijn broer Yakubu had er wel “oren naar” om nog één keer voor zijn oude ploeg te schitteren.

De condities waren dan ook voortreffelijk deze avond. Het was een zomeravond zoals deze hoort te zijn. Hoge temperaturen, een dalend zonnetje en geen zuchtje wind. Nagele 2 mocht de avond openen tegen Tollebeek dat met een heel ervaren team op de proppen kwam. Na 10 minuten schoot het bij Danny K in zijn hamstring. Een blessure die hem helaas dit seizoen meerdere keren achtervolgde. Voor Danny komt 4 maanden herstel als geroepen. Niet veel later moest ook Reindert het veld verlaten. De avond was voor hem voorbij maar hopelijk wacht een kortere herstelperiode. De stand was nog altijd 0-0 waarbij Nagele Tollebeek alle hoeken van het veld liet zien. Harde pegels werden door de uitstekende keeper Muis allemaal gepareerd. In de laatste 5 minuten had “Lampje” het waanzinnige idee om niet net als zijn broer te hengsten maar eens te schuiven. En met succes. Nagele 2 won zijn eerste wedstrijd van het seizoen met 1-0.

Nagele 1 mocht aansluitend spelen tegen VENO. Een ploeg waarvan je denkt te kunnen winnen, je denkt dat je lekker in de wedstrijd zit maar toch verlies je met 2-0. Belangrijk, de ploeg bleef verder heel.

De volgende wedstrijd was voor Nagele 2 tegen het Blankenham van oud-speler Ebel. Een oud- Nagele speler, een oud-prof voetballer (40 jr) en 5 bonkige potige spelers eromheen. Uiteindelijk maakte de oud-prof het verschil. Nagele verliest.

Aansluitend mocht Nagele 1 het tegen hetzelfde elftal opnemen. Blankenham had het “kruit verschoten” tegen de jonkies van Nagele waardoor Nagele eroverheen walste. Mooi voetbal, 1 keer raken, dit was het toetje van de avond. Het publiek werd getrakteerd op een wervelwind aan kansen, goals en overtredingen. Helaas voor Paul en Anton kwamen zij er niet zonder kleerscheuren vanaf. Ook zij hebben 4 maanden om te herstellen voor een nieuw seizoen.

Al met al kunnen we terugkijken op een erg leuk seizoen. Volgend seizoen nieuwe kansen met dan ongetwijfeld weer topfitte en afgetrainde matadoren aan de aftrap. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!