Laatste competitiewedstrijd: Nagele 1 – MSC 1

3 juni 2022 13:00

De competitie zit er voor alle teams op behalve voor Nagele 1, zij spelen zaterdag thuis tegen MSC 1. Het betreft de nummers 2 en 1 van de ranglijst, maar helaas is het team uit Meppel niet meer bij te halen. Wel een mooi affiche natuurlijk en Nagele zal de tweede plaats graag willen vasthouden met Alcides op de loer.

De zon gaat schijnen en met zo’n 22 graden is dit perfect voetbalweer en terrasweer. ⚽☀️🍺. Dus hopelijk tot zaterdag bij deze laatste wedstrijd dit seizoen in Nagele! Want één ding weten we zeker, de nacompetitie zal niet in Nagele plaats vinden.

Nacompetitie

Het seizoen van Nagele gaat nog even door in de nacompetitie dus hou 11 juni en 18 juni vooral vrij om het team te steunen in de jacht op promotie naar de vierde klasse. Het betreft knock-out wedstrijden. Na afloop van de wedstrijd tegen kampioen MSC weten we wie Nagele gaat treffen op 11 juni en waar deze wedstrijd gespeeld gaat worden. Loting heeft uitgewezen dat dit een uitwedstrijd is. Blijft Nagele op de 2e plaats staan dan gaat het uit spelen bij de hoogst geklasseerde periodekampioen uit 5A en dat is oude bekende VV Heerenveen. Mocht Nagele onverhoopt naar de 3e plaats zakken dan speelt het uit tegen de nummer 12 van 4D en dat is het Drentse Nieuw-Balinge.

Wint Nagele op 11 juni, dan gaat het door naar de finale op 18 juni. Ook dit betreft één wedstrijd, nu op neutraal terrein. Wordt deze ook in winst omgezet, dan is promotie een feit. Kortom, nog een aantal keer vlammen en we hopen op veel support. Te beginnen morgen tegen MSC. De wedstrijd staat onder leiding van M.E. van den Beld, de balsponsor is Exclusion en aanvang wedstrijd is 14:30 uur.

promotie.JPG

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!