VV Heerenveen - Nagele afgelast

11 juni 2022 12:15

De kogel is door de kerk. Nagele hoeft volgens de KNVB niet af te reizen naar Heerenveen voor het duel in de nacompetitie. De thuisploeg heeft zijn laatste wedstrijd vorige week al gespeeld en wenst niet mee te doen aan de nacompetitie waar niks voor ze te winnen valt.

Supporters hoeven dus niet af te reizen naar Heerenveen of ze moeten een kijkje willen nemen of een drankje willen doen op het grote derde helft toernooi dat vandaag bij VV Heerenveen plaats vindt.

Om in tennistermen te spreken, Nagele krijgt waarschijnlijk een walkover. En de wedstrijd van vandaag gaat de boeken in als afgelast: niet op komen dagen thuisteam.

VV Heerenveen maakt volgend jaar gebruik van het horizontale overstaprecht van de zondag naar de zaterdag. Dit betekent dat het zondagteam dat nu 1e klasse speelt volgend jaar uitkomt in de 1e klasse zaterdag. Het huidige zaterdagteam kan dus niet promoveren. Promoveert Heerenveen wel, dan laten ze een lege plek achter in de 4e klasse die niet zal worden ingevuld en Heerenveen wil ploegen die wel graag willen promoveren blijkbaar niet in de weg staan. Twee seizoenen terug speelde Nagele in Heerenveen voor de competitie en werd er met 1-5 gewonnen maar een tweede ontmoeting zal er dus niet komen.

Lees hier over de last dance van VV Heerenveen zaterdag 1 die vorige week tegen WWS plaats vond

Het team houdt op te bestaan en de spelers fladderen volgend seizoen uit over andere teams. Alle goeds gewenst bij jullie nieuwe teams volgend seizoen.

Nagele is naar alle waarschijnlijkheid een ronde verder en speelt volgende week de finale op neutraal terrein tegen de winnaar van SETA 1 - Haren 1. Later meer.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!