Finale Nagele tegen SETA in Ruinen

Finale Nagele tegen SETA in Ruinen

14 juni 2022 0:00


De locatie voor de wedstrijd Nagele 1 - SETA 1 is bekend. Er wordt zaterdag om 14:30 uur gespeeld bij VV Ruinen. Voor zowel Nagele als SETA uit Musselkanaal betekent dit een reistijd van zo’n 50 minuten.

De winnaar van dit duel promoveert naar de 4e klasse. Is er na 90 minuten geen winnaar, dan volgt er een verlenging van twee keer 15 minuten. Is het dan nog gelijk, volgen er strafschoppen.

Geef je op voor de bus

De bus leek zaterdag geregeld maar helaas meldde Marion reizen maandagmiddag dat er toch geen bus beschikbaar is. We zijn druk met het het regelen van een nieuwe bus, maar er is schaarste in bussenland. 

Opgeven kan alvast wel. Naast spelers en staf van Nagele 1 is er plek voor zo'n 30 personen. Stuur een mailtje naar vvnagele@hotmail.com met naam/namen en 06 nummer. Vol = vol dus geef je snel op om een plekje te reserveren. 

De bus zal 12:30 vertrekken (tijd kan nog iets wijzigen). En de kosten zullen €10 pp zijn incl wat drankjes op de terugweg. Jeugd tm 18 € 5.

Maar de bus is dus nog onder voorbehoud. We hopen hoe dan ook op veel support in Ruinen aanstaande zaterdag. Leuke sfeeracties meer dan welkom. Na afloop zal de kantine in Nagele uiteraard geopend zijn. 


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!