Alleen JO19 speelt, kantine open vanaf 16:00 uur

21 oktober 2022 16:15

We hebben een rustige voetbalzaterdag voor de boeg. Want er worden vanwege de herfstvakantie geen officiële wedstrijden gespeeld. Alleen Nagele JO19 komt in actie. Om 11 uur wordt er vriendschappelijk gespeeld in Tollebeek. Support is welkom.

De kantine is vandaag geopend vanaf 16:00 uur 🍻

Volgende week 29 oktober weer een volledig programma. De nieuwe wedstrijdindelingen voor de jeugd zijn ook bekend.

Klik hier voor het programma van volgende week waarbij we een nieuw team hebben, namelijk JO7-2. Zowel Nagele JO7-1 als JO7-2 spelen volgende week in Nagele waarbij er drie partijtjes worden gespeeld.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!