Twee keer nipt verlies voor JO8

30 november 2022 13:30

Ja, ook deze en afgelopen week hebben we gevoetbald. Met een beetje het oranjegevoel in ons tenue speelden we zaterdag 19-11 thuis tegen CVVO. Wij in het oranje en dus duidelijk herkenbaar! Maar wat was het koud: brrrrr.

Dat hardlopen de kou kan tegengaan drong niet tot alle koppies door. Wat dan waarschijnlijk ook weer door de kou kwam... Al met al ging het tegen het eind van de wedstrijd al beter door het opkomende zonnetje. De tegenstander kwam van friese bodem, wellicht dat dit vandaag op basis van het koufront een voordeel gaf. Dit werd uiteindelijk in doelpunten omgezet: helaas 1 meer als wij. Na 4x 10minuten voetbal is de eindstand 2-3.

Zaterdag de 25e mochten we uit naar Vollenhove om op bezoek te gaan bij VENO (Via Eenheid Naar Ontplooiing). Aanvangstijd 10.00u en met een mooi opkomend zonnetje waren de omstandigheden minimaal 3x beter als de week ervoor. De zin was goed en de warmingup liep als een zonnetje! Vandaag een scheidsrechter met jaren ervaring die de jongens met gebaren en fluitsignalen door de wedstrijd loodste. VENO had dezelfde zin als wij dus het was vanaf minuut 1 een leuke pot!

Het spel golfde over en weer en goeie passes werden ook afgewisseld met wat mindere maar dit gaf elkaar dan weer de ruimte om tot goals te komen. Het shots on target gemiddelde kwam toch zeker wel op 10 a 12 aan beide kanten, ruim boven de oranjestatistiek van afgelopen vrijdag. De goals zoals gezegd vielen ook maar de keepers stonden ook hun mannetje. 1-0 VENO, 1-1, 1-2 Nagele, 2-2 met rust. Weer veel veldbeweging over en weer en daar valt de 2-3 voor ons! Helaas voor ons ontplooide de laatste man van VENO zich en vielen er in de laatste 4 minuten 2 beste afstandsschoten van hem strak onder de lat waardoor we de punten achter moesten laten: 4-3. Volgende week uit bij Tollebeek. Dan maar weer op voor de 3 punten!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!