Nieuws - V.V. Nagele

Nieuws

Nieuws

Nieuwe trainers en leiders plus meer info aankomend seizoen

26 september 20:30  Het seizoen is weer enkele weken onderweg. Benieuwd wie de leiders van de verschillende teams zijn en wie de trainingen verzorgen? Onder hen weer vertrouwde namen waar we al jaren op kunnen bouwen maar ook nieuwe, soms jonge, trainers en leiders die we mogen presenteren. Verder o.a. een voorwoord van de voorzitter en de bestuur- en commissie samenstellingen. Kortom, al hetgeen je moet weten over het seizoen en V.V. Nagele in het bijzonder. meer »

184x gelezen

Stem op V.V. Nagele - Rabo Clubsupport

24 september 22:15  Voetbalvereniging Nagele doet ook dit jaar mee aan de Rabo Clubsupport. Indien u lid van de Rabobank bent kunt u dit jaar eenvoudig via de Rabobank app uw stem uitbrengen. Ook kan het via de website van de Rabobank. Dus stem op onze club, want iedere stem is geld waard. Met de opbrengsten willen we het jeugdvoetbal een extra impuls geven. meer »

259x gelezen

Hoofdrol Ad Withaar bij ruime zege Nagele in Tollebeek

24 september 19:30  Nagele is de competitie uitstekend begonnen door op bezoek in Tollebeek met 2-5 te winnen. Na een snelle 0-2 voorsprong leek het erop dat Nagele zou doordrukken, maar het tegenovergestelde gebeurde toen Tollebeek een kwartier voor rust de schroom van zich afgooide en daarbij ook het net vond. Halverwege de tweede helft viel een afstandsschot binnen en stond het prompt 2-2. Gelukkig herstelde Nagele zich het laatste kwartier. De hoofdrol vandaag was voor Ad Withaar met vier treffers, waarbij zijn tweede zijn 100e competitiegoal voor Nagele betekende. meer »

294x gelezen

Update voortgang renovatie hoofdveld

21 september 15:00  De start van de renovatie van het hoofdveld is goed verlopen. Het grondwerk en het zaaien heeft onder mooie omstandigheden plaatsgevonden. Hierop volgde voldoende vocht zodat het zaad goed heeft kunnen kiemen. Er ligt dan nu ook al een mooie grasmat. Echter zijn er ook stenen op het veld gevonden.meer »

219x gelezen

Nagele 35+ in de luren gelegd door Mr no-sideburn

18 september 17:45  Afgelopen vrijdag trapte Nagele 35+ ook weer af, er werd gespeeld in Tollebeek. Vakanties, tennis, werk en wat al niet meer bracht krapte in de selectie. Hierdoor kwamen er plaatsjes vrij voor enkele illustere namen: Jacco Vessies, Gert Jan Hulsman, Hugo Jongejan en Friso Jongejan. Ook een nieuwe shirtsponsor deed zijn intrede. De keuze viel op een grote internationale speler met als thuisbasis Emmen. Een bedrijf dat grote plannen heeft met het team. Hierover op een later tijdstip meer. meer »

134x gelezen

Strijd om topscorers bokaal is losgebarsten

18 september 15:30  De eerste officiële bekerwedstrijden zijn gespeeld. Dat betekent dat de spelers die zich richten op het winnen van de topscorersbokaal aan het einde van het seizoen zich al hebben kunnen laten zien. Met drie senioren teams zullen er meer kanshebbers zijn. Ad Withaar kent een vliegende start met vier goals uit drie duels en is bij de bookmakers favoriet voor de gouden schoen. Maar er liggen dit seizoen vele kapers op de kust. Want in de top 10 zien we al weer enkele bewezen doelpuntenmakers als Scott Bakker en Thijs Engelchor opdoemen. meer »

180x gelezen

Nagele uit bekertoernooi na te weinig goals tegen Espel

16 september 22:45  Nagele leek afgelopen zaterdag prima op schema te liggen om ruim van Espel te winnen en zo de kansen te vergroten op de volgende ronde. Maar na 50 minuten stokte de doelpuntenproductie bij 4-0 en zag het later op de middag Balk winnen van SVM. Balk en Nagele eindigen zodoende beide op zeven punten uit drie duels. Balk bekert echter verder omdat Nagele twee goals tekort kwam. meer »

262x gelezen

Verhitte slotfase brengt Nagele en Balk in evenwicht

10 september 12:30  Op bezoek bij het uit de 2e klasse gedegradeerde Balk kwam Nagele uitstekend uit de startblokken. Maar na rust werd het allemaal wat minder en verdween de 0-2 voorsprong als sneeuw voor de warm schijnende zon. In een gekke slotfase moest Nagele met tien man verder en kreeg gelegenheidskeeper Stijn Andela de 3-2 in minuut 90 om de oren. Maar waar Balk eerder al een penalty had gekregen besloot de scheidsrechter dat in de dying seconds ook aan de andere kant te doen: 3-3.meer »

317x gelezen

Ruime oefenwinst Nagele bij Tonego

5 september 23:00  Met maar liefst 20 man was Nagele afgereisd naar Luttelgeest voor een oefenwedstrijd tegen het naar de 5e klasse gedegradeerde Tonego. Nagele speelde een uitstekende wedstrijd, van de eerste tot de laatste minuut.meer »

239x gelezen

Nagele wint thuis van SVM in eerste bekerduel

3 september 15:15  Nagele is de beker goed begonnen door thuis met 2-1 van SVM te winnen. Lang stond de ploeg uit Marknesse met 10 man door een vroege rode kaart. Nagele wist hier in de tweede helft van te profiteren via doelpunten van Ad Withaar en Max Koene, waar Redmer Miedema zich voor rust onderscheidde door een penalty te keren.meer »

214x gelezen

Enkele gezondere producten als test in kantine assortiment

1 september 20:30  De gezondere sportkantine, ook wel JOGG-Teamfit is een initiatief van Carrefour en gemeente Noordoostpolder. Eigenlijk gaat het om het aanbieden van gezondere varianten naast het huidige aanbod. Sportverenigingen uit de Noordoostpolder kunnen een pakket met gezondere producten gaan verkopen en op deze manier onderzoeken of dit aanslaat en er vraag naar gezondere producten is naast het huidige assortiment. meer »

262x gelezen

Nieuwe samenstelling jeugdcommissie per 1 september

31 augustus 12:00  Na vele jaren het gezicht te zijn geweest van onze jeugdcommissie heeft Steven van Mourik besloten het stokje over te dragen. Steven heeft (door de jaren heen ondersteund door Marjolein Hiddinga, Allard van der Wiel en Martin Kalter) met zijn tomeloze inzet en passie voor het voetbal ontzettend veel betekend binnen de jeugdcommissie. meer »

291x gelezen

V.V. Nagele deels rookvrij en gooi aub geen peuken meer op de grond

30 augustus 20:30  Het is ons al een paar jaar een doorn in het oog. De peuken die op de grond liggen bij de entree, op het terras maar ook rond de velden. Dit past niet bij de uitstraling die wij als sportclub wensen te hebben. Daarnaast vinden we het roken in de buurt van onze jeugdige voetballers niet het goede voorbeeld. Het heeft ons doen besluiten dat er op zaterdagen tot 13:00 uur niet meer op het terrein gerookt mag worden: V.V. Nagele rookvrij. Tevens verzoeken we iedereen geen peuken meer op de grond te gooien.meer »

369x gelezen

Nagele strandt in halve finale 10 dorpen toernooi

26 augustus 21:30  Op het 10 dorpen toernooi in Tollebeek werd Nagele poulewinnaar en plaatste zich daarmee voor de kruisfinale. Hier moest Nagele uiteindelijk haar meerdere erkennen in competitiegenoot Ens. Trainer Peter Wiesenekker had vandaag de beschikking over maar liefst 20 spelers met als gevolg dat er heel wat gepuzzeld moest worden om iedereen te laten spelen. Daardoor speelde niet elke speler altijd op zijn meest favoriete plek en kwam ook niet altijd het beste elftal binnen de lijnen.meer »

245x gelezen

Leider voor Nagele 2 gezocht aankomend seizoen

24 augustus 13:45  V.V. Nagele is voor aankomend seizoen 2023/2024 op zoek naar een leider/coach voor het 2e elftal. Wij zoeken een enthousiast iemand die op wedstrijddagen goed kan werken met een jonge selectie en die oog heeft voor de cultuur van de club. Nagele 2 komt uit in de reserve 4e klasse zaterdag en bestaat voornamelijk uit het net doorgestroomde JO19 team die hun eerste seizoen in de senioren tegemoet gaan, aangevuld met wat meer ervaren senioren spelers. Trainingen vinden plaats samen met het 1e elftal op de dinsdag- en donderdagavond gegeven door de hoofdtrainer en zijn staf.meer »

211x gelezen

Programma 10 dorpen toernooi aanstaande zaterdag

24 augustus 8:30  Zaterdag 26 augustus speelt Nagele 1 het 10 dorpen toernooi traditiegetrouw in Tollebeek. Er doen dit jaar acht teams mee verdeeld over twee poules. Nagele is ingedeeld bij SC Emmeloord, Tollebeek en RKO. In de voorbereiding speelt Nagele aanstaande dinsdag nog een ingelaste oefenwedstrijd als er om 19:30 afgetrapt wordt bij Tonego in Luttelgeest. Op 2 september begint vervolgens het echte werk met een thuiswedstrijd in de beker tegen SVM.meer »

308x gelezen

Woltinge en Samon shirtsponsor van nieuw Nagele 3

23 augustus 13:00  V.V. Nagele kan in de vorm van Autobedrijf Woltinge en Samon Ellens Landbouwtechniek, beide zeker geen onbekenden, de shirtsponsors presenteren van het nieuwe Nagele 3. Daarmee switchen de bedrijven weer van Nagele 35+ naar Nagele 3 waar ze drie jaar geleden al als sponsor binnenstapten. Nagele 3 zal beide bedrijven ongetwijfeld met trots uitdragen in Nagele, de polder en omstreken.meer »

134x gelezen

Nagele verslaat Swift '64 in spektakelstuk

23 augustus 9:15  Er waren niet alleen veel treffers te zien afgelopen dinsdagavond in Nagele, er zaten er ook heel veel fraaie bij. Na een 0-2 achterstand stond er uiteindelijk 5-4 op het denkbeeldige scorebord. Dit onder toeziend oog van de in Swifterbant woonachtige gebroeders Peterse, die een rijk verleden bij onze VV hebben genoten en hun kijk op het spelletje nog niet verloren bleken te hebben na deze voor het publiek vermakelijke wedstrijd. meer »

293x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!