Archief - V.V. Nagele

Archief

Archief

2020 - Poppe Landbouw ook volgend seizoen sponsor van Nagele 2

Poppe landbouw zal ook in het seizoen 2020/2021 sponsor zijn van Nagele 2. Net als vorig jaar verlengden Joos en Marien Poppe het contract met een jaar, wat betekent dat het bedrijf het vijfde jaar al weer ingaat als shirtsponsor. Uiteraard zijn wij deze trouwe sponsor erg dankbaar. Poppe Landbouw zal dit seizoen de enige sponsor zijn van Nagele 2 want na vier jaar heeft Heftruckcentrum Post te kennen gegeven te stoppen met de sponsoring. 

 

2019 - Heftruckcentrum Post en Poppe Landbouw – Sinds juli 2016 teamsponsor van Nagele 2

De sponsors van Nagele 2 luisteren naar de naam Poppe Landbouw en Heftruckcentrum Post. Geen onbekenden want in het verleden hebben deze twee bedrijven ook al meermalen laten zien de V.V. Nagele een warm hart toe te dragen, denk bijvoorbeeld aan de veiling in 2015.

In juli 2016 verbonden de twee bedrijven hun naam voor drie jaar aan het 2e elftal. Zie de afbeelding hieronder voor het  shirt waar Nagele 2 sinds die tijd in speelt.

In 2019 is het contract met een jaar verlengd, waardoor ook in het seizoen 2019/2020 Nagele 2 met de logo’s van beide bedrijven op het shirt speelt. We willen via deze weg Poppe Landbouw en Heftruckcentrum Post hartelijk danken voor het feit dat ze ons 2e elftal sponsoren.

Heftruckcentrum Post
Bij Heftruckcentrum Post kunt u terecht voor topmerken heftrucks, warehousing equipment en voorzetapparatuur. Heftruckcentrum Post is gespecialiseerd in verkoop en verhuur van (hef)trucks. Kees van der Sar en Stefan Davids, geen onbekenden in Nagele, zijn beide directeur van het bedrijf. Klik hier voor meer informatie.

Poppe Landbouw

Joos en Marien Poppe zijn biologische akkerbouwers. Met hun motto ‘strak en simpel’ gaan ze voor pure, biologische landbouw, zoals landbouw bedoeld is. Klik hier voor meer informatie.
Nagele 2 met sponsors Poppe Landbouw en Heftruckcentrum Post (2016)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!