Kampen 1

3 - 1

19 november 2019

Onbekend

Nagele speelde dinsdagavond vriendschappelijk tegen VV Kampen. Op een wel heel erg slechte mat speelde Nagele een zeer matige wedstrijd. Het was uiteindelijk Kampen dat verdiend wist te winnen. Het werd uiteindelijk 3-1.

Het was Kampen dat al snel op een 1-0 voorsprong kwam. Nagele bood in de rechterkant van haar verdediging Kampen alle ruimte om door te lopen: 1-0. Het werd al vrij  snel 2-0 toen Rick Bloo net binnen de 16 een overtreding maakte. De toegekende penalty werd eenvoudig benut: 2-0. Voor rust kwam Nagele toch nog terug tot 2-1. Jeroen van der Vijgh kopte de bal binnen op aangeven van Leon Rienks. De 2e helft kende weinig hoogtepunten. Aanvallend wist Nagele nauwelijks gevaarlijk te worden. Alleen Jos Withaar was in de 68e minuut 2 keer dicht bij een goal, maar hij kwam niet tot scoren. Het zou uiteindelijk nog 3-1 worden voor Kampen na onnodig balverlies van laatste man Sander Koene. Deze 3-1 stand  werd ook de eindstand.  Komende zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Irnsum op het programma. Nagele zal dan ongetwijfeld beter voor de dag komen.