Nieuws - V.V. Nagele

Nieuws

Nieuws

Al het voetbal in Nagele afgelast

25 november 7:30  Waar het baantje van consul normaal gesproken redelijk relaxed is, is dat dit seizoen verworden tot dagtaak. Doordeweeks om te beoordelen of er getraind kan worden en zaterdags in alle vroegte of er wedstrijden gespeeld kunnen worden. De conclusie van vandaag: alle velden soppen teveel en zijn daarmee afgekeurd. Helaas geen voetbal in Nagele vandaag dus voor zowel de jeugd als de senioren.

168x gelezen

Nagele zaterdag thuis tegen Steenwijker Boys

24 november 11:00  Indien het veld bespeelbaar is ontvangt Nagele 1 zaterdag Steenwijker Boys 1. Beide ploegen kennen niet de start waarop gehoopt was en vinden zich terug in de onderste regionen van de competitie. Het belang van de wedstrijd is dan ook duidelijk.meer »

191x gelezen

Nagele laat de punten achter in Sint Jansklooster

18 november 19:15  Op bezoek bij VHK begon Nagele goed maar keek het bij rust tegen een 3-0 achterstand aan. Het verzet was hiermee gebroken en na de thee was de thuisploeg gelukkig niet meer zo effectief. Hiermee kwam het aantal nederlagen op vier en dit is net zoveel als in het hele vorige seizoen. De tegenstander van volgende week is Steenwijker Boys, zij gaven de voorlaatste plaats over aan Nagele door een punt te pakken tegen MSC.meer »

256x gelezen

Nagele 3 thuis afgelast

18 november 12:15  Vanwege de (naderende) regen geen voetbal voor Nagele 3 vanmiddag. De thuiswedstrijd tegen RKO 2 is afgelast. Nagele 1 gaat op bezoek bij VHK, deze wedstrijd begint om 14:30 uur.

103x gelezen

Algemene ledenvergadering donderdag 16 november

12 november 14:30  De Algemene ledenvergadering (ALV) van V.V. Nagele zal aanstaande donderdag 16 november plaats vinden om 20:30 uur in de kantine. Alle leden, ouders/verzorgers van jeugdleden, vrijwilligers en overige betrokkenen zijn van harte welkom vanaf 20:15 uur. Zie onderstaand voor de uitnodiging en agenda van deze avond. Na afloop gelegenheid voor een drankje en het Rad van Avontuur.meer »

209x gelezen

Sleat bezorgt Nagele derde nederlaag op rij

12 november 12:45  Ook in de thuiswedstrijd tegen Sleat lukte het Nagele niet om tot winst te komen. De bezoekers uit Friesland wisten op het zware veld in beide helften één keer te scoren via hun gevaarlijke aanvallers. Nagele wist het net vandaag niet te vinden en had zich ongetwijfeld een andere voorstelling gemaakt van de start van de competitie met drie punten uit vier duels.meer »

193x gelezen

Nagele 1 tegen Sleat 1 gaat door

11 november 11:15  Er kan vanmiddag gevoetbald worden door Nagele 1. Wel is de wedstrijd van Nagele 2 tegen Ens 2, die om 12:15 uur op het programma stond, afgelast omdat het tweede veld meerdere wedstrijden niet aan kan. Het hoofdveld is vanwege renovatie pas na de winterstop weer bespeelbaar.meer »

214x gelezen

Nagele - MSC afgelast

4 november 11:45  Gezien de staat van het veld en de verwachte regen vanmiddag gaat de wedstrijd Nagele 1 - MSC 1 niet door. Eerder was ook al Nagele 2 - MSC 3 uit het programma gehaald. Helaas geen voetbal dus vanmiddag in Nagele.

260x gelezen

Nagele JO11 kampioen 1e fase na doelpuntenregen op Urk

30 oktober 11:00  De JO11 van Nagele is kampioen geworden van de 1e fase door op Urk met 0-12 te winnen en hiermee greep het team meteen de eerste de beste kans. Bij de JO7 tot en met de JO10 worden immers door de KNVB geen standen meer bijgehouden, dit gebeurt pas vanaf de JO11. Met 16 punten uit 6 duels eindigde de het team van leider Alwin Beuving en trainers Cas Riks en Joris Koene knap eerste. meer »

221x gelezen

Nederlaag Nagele bij Olympia '28

29 oktober 17:45  Nagele heeft geen punten overgehouden aan het bezoek in Hasselt bij Olympia '28. Heel even werd het nog spannend in de slotfase toen Nagele terugkwam tot 2-1 maar dat duurde niet al te lang. De thuisploeg besliste namelijk niet veel later de wedstrijd: 3-1. meer »

248x gelezen

Ondanks het weer een geslaagde voetbalclinic

27 oktober 15:45  Afgelopen woensdagmiddag stond er een voetbalclinic op het programma voor de jeugd. Dit betrof een samenwerking tussen V.V. Nagele en voetbalschool De Assist. Ruim 50 jeugdige voetbalspelers konden zodoende in de herfstvakantie lekker voetballen en hun kwaliteiten bijspijkeren op deze geslaagde middag.meer »

171x gelezen

Nagele 2 bekert verder, Nagele 3 nipt onderuit

24 oktober 16:00  Nagele 2 heeft de volgende ronde van de beker gehaald door in de eerste knock-out ronde met 1-5 te winnen bij Flevo Boys 5. Eerder werd de poule al als eerste afgesloten. Nagele 3 komt niet meer uit in de beker. Wel speelde het afgelopen zaterdag voor de competitie en ging het nipt met 2-1 onderuit bij Staphorst 8.meer »

172x gelezen

Gezocht: bestuurslid facilitaire zaken

24 oktober 9:45  Per november komt de post facilitaire zaken vrij in het bestuur. Het bestuurslid facilitaire zaken is binnen V.V. Nagele verantwoordelijk voor het beheer van de accommodatie. Onder de accommodatie worden de gebouwen en de velden (lijnen, doelen en overleg gemeente) verstaan. Lijkt dit je leuk en vind je het belangrijk dat de accommodatie er netjes bij ligt? Onderstaand meer informatie. meer »

190x gelezen

Alle thuiswedstrijden in Nagele afgelast

21 oktober 8:45  Geen voetbal vandaag in Nagele. De consul heeft vanochtend de velden afgekeurd. Dit betekent dat Nagele JO17-1 tegen Balk JO17-1 en het restant van Nagele 1 tegen Oudehaske 1 vandaag niet worden gespeeld. Er staan nog wel enkele uitwedstrijden op het programma.meer »

248x gelezen

Restant Nagele 1 - Oudehaske 1 wordt deze zaterdag uitgespeeld

20 oktober 14:00  De KNVB heeft het restant van de wedstrijd Nagele tegen Oudehaske voor morgen (zaterdag 21 oktober) ingepland. Vorige week werd de wedstrijd gestaakt wegens een blessure bij de scheidsrechter. Waar velen dachten / klokten dat dit rond minuut 65 was, kregen we deze week een mail van de KNVB waarin stond dat het restant nog slechts 19 minuten bedraagt.meer »

264x gelezen

J09 scoort er vier maar slikt nederlaag in slotseconde

16 oktober 17:15  Als vier mooie goals niet genoeg zijn om te winnen...Dan heb je er minimaal vijf tegen gekregen. En ja, dat die vijfde tegengoal in de slotseconde van de wedstrijd valt is dan wel even zuur. Maar goed!meer »

110x gelezen

Nagele JO13 kampioen na thuiszege op VENO

16 oktober 13:45  De JO13 van Nagele is afgelopen zaterdag kampioen geworden van de 1e fase. In een competitie met zeven andere teams speelde Nagele de eerste wedstrijd nog gelijk tegen de huidige nummer twee Urk. Daarna volgde zes overwinningen op rij met de 9-1 winst afgelopen zaterdag op VENO als slotstuk. meer »

181x gelezen

Jongste talentjes van JO7 showen voetbalskills in Espel

15 oktober 18:00  De jongste talenten van Nagele, deze zaterdagochtend bestaande uit Morris, Brent, Els, Marrit en Nikkie mochten hun voetbaltalenten weer laten zien. Dit keer in Espel waar drie wedstrijden werden gespeeld tegen Flevo Boys, Emmeloord en Espel.meer »

234x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!