Nieuws - V.V. Nagele

Nieuws

Nieuws

Doeltreffend Nagele ruim langs TOP ‘63

31 januari 10:45  De eerste thuiswedstrijd na de winterstop heeft drie punten opgeleverd. Laagvlieger TOP ‘63 werd met 4-0 verslagen. Inmiddels zit de helft van de competitie erop en dus kunnen we de tussenbalans opmaken: Nagele staat op plek drie met 24 punten uit 12 wedstrijden.meer »

113x gelezen

Nagele zaterdag thuis tegen TOP '63

27 januari 19:15  Voor Nagele staat zaterdag de eerste thuiswedstrijd na de winterstop op het programma, dit tegen TOP '63 uit Oppenhuizen. Daar waar Nagele vorige week uit speelde in Tollebeek, werd de wedstrijd van TOP '63 thuis tegen Creil-Bant afgelast vanwege een laag sneeuw op het veld.meer »

121x gelezen

Zaterdag 28 januari Après Ski Party

26 januari 15:15  Na afloop van de wedstrijd Nagele 1 - TOP ‘63 1 op zaterdag 28 januari zal er een Après Ski feest zijn in de kantine tot ongeveer 00:00 uur. Dus kom gezellig voetbal kijken om vervolgens de Après Ski hut in te duiken. Het eten zal verzorgd worden door de Frietbakkerij. meer »

157x gelezen

Informant doet verslag van trainingskamp Calella

22 januari 22:00  In de nacht van 12 op 13 januari was het zo ver. De 30-tallige selectie, bestaande uit 27 spelers en 3 begeleiders, vertrok uit het natte Nederland en ruilde het in voor de Spaanse zon.meer »

348x gelezen

Nagele in slotfase naast Tollebeek

22 januari 12:15  De hervatting van de competitie heeft Nagele een punt gebracht in Tollebeek. Na een 2-0 achterstand wist Nagele in het laatste kwartier toch nog langszij te komen. Het betekent dat Nagele op derde plaats blijft staan en Tollebeek op drie punten achterstand houdt.meer »

168x gelezen

Nagele van Spaanse zon naar Tollebeek uit

20 januari 19:00  Morgen begint de competitie weer voor Nagele met een uitwedstrijd bij Tollebeek. Aan de voorbereiding kan het niet liggen want terwijl het hier vorig weekend constant waaide en regende hoefde de selectie van Nagele niet tegen deze gure weerelementen op te boksen in het zonnige Calella. meer »

202x gelezen

Nagele sjaals verkrijgbaar in kantine

20 januari 16:45  De wedstrijden op het veld gaan weer beginnen en het belooft de komende tijd aardig fris te blijven. Gelukkig zijn er nieuwe warme V.V. Nagele sjaals verkrijgbaar die vanaf nu voor 15 euro te koop zijn in de kantine.meer »

88x gelezen

De bal gaat weer rollen: Nagele 2 bijt spits niet af

13 januari 12:00  Deze zaterdag stond de eerste competitie wedstrijd weer op het programma. De eer was aan Nagele 2 dat het thuis om 14:30 uur zou opnemen tegen SVM 3. Maar inmiddels is bekend dat deze wedstrijd is afgelast.meer »

112x gelezen

Trainer Peter Wiesenekker langer bij Nagele

12 januari 13:45  V.V. Nagele heeft het contract met hoofdtrainer Peter Wiesenekker met één jaar verlengd tot de zomer van 2024. De trainer uit Nunspeet is nu bezig met zijn tweede seizoen bij de club. Beide partijen zijn uitermate tevreden met de samenwerking en daarom is besloten het contract te verlengen met daarbij de gezamenlijke intentie voor nog een vierde jaar. meer »

256x gelezen

Nagele vliegt vrijdag in alle vroegte naar Spanje

11 januari 15:15  De selectie en staf van Nagele, zo'n 30 man sterk, vertrekt vrijdagochtend in alle vroegte met de bus naar Schiphol. Om 03:00 uur in de nacht wordt er namelijk verzameld bij de plaatselijke V.V. Het vliegtuig zal om 06:25 uur opstijgen met als bestemming Barcelona. Het programma van het trainingskamp ziet er in grote lijnen als volgt uit.meer »

555x gelezen

JO8 wint zaaltoernooi in Tollebeek

9 januari 15:00  Afgelopen zaterdag 7 januari 2023 speelde JO8 een mooi nieuwjaarstoernooi in de sporthal in Tollebeek. Met 5 deelnemende teams stonden er 4 mooie potjes op het programma.meer »

51x gelezen

Nagele teams de zaal in

6 januari 14:00  De komende tijd zullen verschillende jeugdteams van Nagele de zaal induiken of gaan spelen op kunstgras. Ook is er op woensdag 28 december een geslaagde zaalvoetbaldag geweest in Ens voor de jeugdteams van Nagele.meer »

91x gelezen

Oliebollen verkoop V.V. Nagele

27 december 9:15  Dit jaar verkoopt V.V. Nagele in samenwerking met Bakkerij Hendrik Schaap overheerlijke oliebollen en appelbeignets. De opbrengsten van deze verkoop komen ten goede aan de club. Koop uw lekkernij voor oud & nieuw dus bij ons!meer »

389x gelezen

Fijne feestdagen en een gelukkig en sportief 2023

22 december 23:00  Via deze weg willen wij iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en sportief 2023 wensen. Daarnaast willen we alle vrijwilligers en sponsors bedanken die afgelopen jaar weer een steentje hebben bijgedragen aan het draaiende houden van onze vereniging. Deze hulp is onmisbaar en hier zijn we uiteraard enorm blij mee.meer »

116x gelezen

JO8 leeft zich uit in de zaal

22 december 16:00  In de winterperiode met de jeugd de zaal in geeft altijd plezier. Afgelopen zaterdag mocht J08 invallen op een toernooitje in Vollenhove. Drie wedstrijden op een koude zaterdagmiddag in de toernooihal in Vollenhove. Met vooraf in de week een zaaltraining in ons plaatselijke MFC.meer »

94x gelezen

Geen voetbal in Nagele zaterdag wegens vorst

16 december 13:45  De consul, dhr. A. Krops, heeft de velden voor zaterdag afgekeurd omdat ze hard en deels ongelijk zijn door de vorst. Aangezien het vanavond ook gaat vriezen is er geen voetbal mogelijk. JO19 speelt wel tegen RKO, dit om 12:30 uur bij Flevo Boys op kunstgras.meer »

128x gelezen

Nagele na winst op Sleat opgetogen naar Spaanse zon

12 december 16:15  Nagele had een uur lang niks te duchten van Sleat maar met een 0-2 marge bleven de Friezen wel in leven. Dat bleek toen in de slotfase een polletje de spanning zomaar terug bracht. Niet veel later werd de wedstrijd alsnog in het slot gegooid: 1-3. Door dit resultaat gaat Nagele met een goed gevoel als nummer drie de winterstop in. Op 13 januari zal de Spaanse zon opgezocht worden voor een trainingskamp waarna op 21 januari de competitie wordt hervat met de kraker uit bij Tollebeek.meer »

378x gelezen

Contributie verhoging één van de uitkomsten ALV

6 december 15:45  Donderdag 17 november vond de Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats in de kantine van V.V. Nagele. De afgelopen jaren moest dit noodgedwongen online worden gedaan. De belangrijkste uitkomst was de verhoging van de contributie met 10% waar alle aanwezigen mee instemden. meer »

222x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!