Nieuws - V.V. Nagele

Nieuws

Nieuws

NAGELE JO15 WINT BEKERFINALE VAN HOOGEZAND

4 juni 23:00  Door met maar liefst 6-1 van Hoogezand te winnen heeft Nagele JO15 de beker veroverd. In een zonovergoten Hoogeveen wist Nagele na een 2-1 ruststand in de tweede helft uit te lopen naar 6-1. Na afloop was het uiteraard feest en werden de beker en medailles in ontvangst genomen. Terug in Nagele werd de bus met veel blauwe rook en muziek onthaald want bekerwinst is een zeer uitzonderlijke prestatie in de historie van V.V. Nagele. Een verslaggever en fotograaf konden dan ook niet ontbreken.meer »

418x gelezen

Nagele stapje dichter bij derde klasse na zege op Birdaard

4 juni 21:15  Nagele blijft in de race om promotie naar de derde klasse. In eigen huis werd de eerste van drie hindernissen genomen door Birdaard met 3-1 te verslaan. Voor rust was Nagele afwachtend en ontbrak de overtuiging met een achterstand als gevolg. Na de thee kwamen er meer ruimtes en speelde een veel energieker Nagele richting haar eigen supporters toe waarbij het twee keer wist te scoren via Ad Withaar. Vlak voor tijd bracht invaller Thijs Engelchor aan alle onzekerheid een einde en nam hij de gele kaart voor het uittrekken van zijn shirt maar al te graag voor lief. Volgende week wacht de uitwedstrijd bij Heeg.meer »

290x gelezen

Nagele JO19 kampioen na afgetekende zege op CVVO

2 juni 23:15  Nagele JO19 werd afgelopen zaterdag op eigen veld kampioen. Op de afgetekende 6-0 zege viel weinig af te dingen omdat tegenstander CVVO helemaal niets had in te brengen. Toen later bleek dat Tollebeek JO19 op eigen veld RKO had verslagen, was de titel niet alleen officieus maar ook officieel binnen. meer »

203x gelezen

Nagele JO15 met de bus naar bekerfinale in Hoogeveen

2 juni 22:00  Zaterdag 3 juni is de grote dag voor Nagele JO15. Dan speelt het namelijk de bekerfinale tegen Hoogezand JO15. Deze wedstrijd wordt gespeeld op neutraal terrein in Hoogeveen en begint om 11:30 uur. Nagele zal met een bus die kant op gaan waarin meer dan 40 personen (spelers, staf en fans) zullen zitten. De bus vertrekt om 09:00 uur. Daarnaast weten we dat er nog heel wat auto's richting Hoogeveen zullen gaan. Het wordt ongetwijfeld een mooie dag. Wordt vervolgd!meer »

284x gelezen

Jacht op promotie start voor Nagele thuis tegen Birdaard

1 juni 13:45  Aanstaande zaterdag speelt Nagele 1 de eerste ronde van de nacompetitie thuis tegen periodewinnaar uit 4B Birdaard. De winnaar van deze wedstrijd gaat door naar de volgende ronde, de verliezer ligt eruit. Dit betekent dat er bij gelijke stand verlenging en penalties zullen volgen. Doordat Nagele hoger op de ranglijst is geëindigd dan Birdaard (3e in 4A vs 4e in 4B) heeft Nagele het thuisvoordeel. meer »

293x gelezen

Nagele JO8 in doelpuntrijk duel ten onder tegen VENO

30 mei 11:00  Afgelopen zaterdag 27 mei onze laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2022/2023. Nog twee toernooidagen op het programma en een mooi afsluitingsweekend voor de boeg en dan kan de zomerstop weer beginnen. Vandaag mochten wij uit naar het ouwe land, op bezoek bij VENO J08. meer »

97x gelezen

Circus Jens bij overtuigende zege Nagele op Tollebeek

29 mei 17:30  De laatste competitie wedstrijd was niet voor het eerst thuis tegen Tollebeek. Ook nu werd het een prachtige dag met mooi weer, veel publiek, 700 kippenpootjes van Mats en een leuk feest na afloop waarbij alle picknicktafels de lakmoesproef doorstonden. Naast zanger Gewoon Erik bleken er uit Nagele en Tollebeek ook genoeg artiesten met uitstekende zangkwaliteiten. Verder werd Nagele JO19 gehuldigd (de schaal kwam er niet ongeschonden vanaf) voor de vandaag binnengesleepte titel. Nagele 1 legde prima voetbal op de mat en won overtuigend met 3-0 van Tollebeek. Aanstaande zaterdag kan hetzelfde draaiboek wel weer uit de kast wanneer Birdaard in Nagele op bezoek komt voor de nacompetitie. Het wordt wederom heerlijk weer en we hopen op veel publiek om Nagele 1 te steunen in de jacht op promotie. meer »

375x gelezen

Voorbeschouwing Nagele 1 - Tollebeek 1

26 mei 21:30  Tegenstander Tollebeek leek hard op weg om samen met Nagele de nacompetitie te gaan halen, maar de laatste zeven wedstrijden kwam er zand in de motor. Slechts eenmaal werd er sindsdien gewonnen, thuis tegen Sleat (2-0). Verder waren er gelijke spelen tegen laagvliegers SVN '69 en TOP '63 en verloren werd er van Foarut, Franeker, AVC en IJVC. meer »

234x gelezen

Super Saturday zaterdag 27 mei

21 mei 22:00  Het seizoen nadert voor alle teams weer zijn einde. Tijd voor een leuke afsluiter voor een ieder en wel aanstaande zaterdag. Dan speelt Nagele 1 haar laatste competitiewedstrijd thuis tegen Tollebeek 1. Traditiegetrouw tijd voor een leuk feestje na de wedstrijd met zanger Gewoon Erik op het terras. Wat ook traditie begint te worden zijn de kippenpootjes van Mats. Het belooft prachtig zonnig weer te worden! Tot dan, langs de lijn en/of op het terras!meer »

264x gelezen

Nagele maakt met tien man het verschil bij TOP '63

21 mei 20:45  Nagele gaf op bezoek in Oppenhuizen geen cadeautjes weg aan degradatiekandidaat TOP '63 en won met 1-3. Het laatste half uur werd er noodgedwongen met tien man gespeeld, maar toen ging het eigenlijk pas lopen en vielen de goals. Smet op de wedstrijd waren de nodige blessures waaronder die van aanvoerder en pechvogel dit seizoen Pim Withaar. Volgende week speelt Nagele de laatste competitie wedstrijd thuis tegen Tollebeek. De week erop volgt de 1e ronde van de nacompetitie in eigen huis. meer »

247x gelezen

Nagele plaatst zich voor nacompetitie na winst op Sleat

16 mei 15:30  Door de 1-0 winst op Sleat verzekerde Nagele zich van de derde plaats en dus een periodekampioenschap! Het nacompetitieschema is inmiddels ook bekend. Zet 3 juni in de agenda want dan wordt er thuis gespeeld tegen de laagst geklasseerde periodekampioen van 4B. Indien Nagele deze knock-out wedstrijd overleeft dan wordt er een week later in de 2e ronde gespeeld bij de nummer 9 van 3A. Mocht ook dit duel worden gewonnen dan vindt op 17 juni een finale plaats op neutraal terrein tegen de nummer 10 uit 3A of de nummer 10 uit 3B, met als inzet een plekje in de 3e klasse. Na de promotie van vorig seizoen, gaat Nagele dus opnieuw strijden voor een treetje hoger. Een zeer knappe prestatie. meer »

359x gelezen

Voorbeschouwing Nagele 1 - Sleat 1

12 mei 19:15  Nagele neemt het zaterdag thuis op tegen de nummer 9 van de ranglijst Sleat. Wanneer Nagele weet te winnen is het verzekerd van de derde plaats en dus een periodekampioenschap. De opponent uit Sloten zal de huid echter duur verkopen aangezien de gevaarlijke plekken 11, 12 en 13 op de loer liggen.meer »

168x gelezen

Nagele JO15 bereikt bekerfinale na winst op Bolsward!

12 mei 11:00  Afgelopen woensdag leverde Nagele JO15 een ongekende prestatie door de finale van de beker te bereiken. In een kolkend eigen huis met veel publiek langs de lijn werd SC Bolsward JO15-1 met 5-3 verslagen. Voor rust werd de basis gelegd voor dit grote succes met een aantal goede goals: 3-0. meer »

452x gelezen

Topweek: halve finale JO15, N2 laat vissen, circus en meer

9 mei 21:00  Er wordt heel wat gevoetbald deze week. Zo nam Nagele 2 het vanavond om 19:00 uur (dinsdagavond) op bij Urk 7. Bij het schrijven van dit stuk druppelt de uitslag binnen waarbij de tegenstander flink moest vissen: 3-9 winst. Woensdagavond is er een grote wedstrijd op ons eigen sportpark: JO15 neemt het in de halve finale van de beker op tegen Bolsward JO15-1. meer »

190x gelezen

Nagele drukt Tonego dieper in de zorgen

7 mei 19:00  Nagele liet voor de tweede keer dit seizoen Tonego punt- en doelpuntloos achter: een 3-0 zege na de 0-2 uit destijds. Het zegt iets over de aanvallende en verdedigende kwaliteiten van Nagele dit seizoen en het scorend vermogen van Tonego. Buiten de top 2 wist geen tegenstander van Nagele te winnen. Een uitstekende prestatie waardoor de 3e plek en dus nacompetite gloort voor het team van Peter Wiesenekker. Tonego moet ondertussen vrezen want door de nederlaag nam het de rode lantaarn over van TOP ‘63.meer »

271x gelezen

Voorbeschouwing Nagele 1 - Tonego 1

5 mei 20:00  Tegenstander Tonego kent een moeizaam tweede deel van de competitie waarin drie punten uit tien duels werden behaald zonder een winstpartij. Werd er eerst nog een puntje gehaald uit bij Foarut (1-1), de zes daarop volgende wedstrijden werden allemaal verloren. Zowel AVC, Franeker, Sleat, Tollebeek, IJVC en TOP '63 wonnen. En dat bracht Tot Ons Nut En Genoegen Opgericht in de gevarenzone. Er volgden de laatste weken twee gelijke spelen tegen Creil-Bant en Delfstrahuizen waarna vorige week thuis met 0-4 verloren werd van QVC. meer »

372x gelezen

Nagele 1 - Tonego 1 Burgers & Beats

2 mei 9:00  Zaterdag 6 mei staat er een mooie wedstrijd op het programma: Nagele 1 - Tonego 1. Dat belooft vuurwerk. Er zullen hamburgers zijn, er is muziek en het Rad van Avontuur zal draaien. Kom gezellig langs!meer »

246x gelezen

Forse nederlaag Nagele bij SC Franeker

1 mei 14:30  Het bezoek aan de Friese Elfstedenstad Franeker heeft voor Nagele niet geresulteerd in een goed resultaat. Sterker nog, de nummer twee van de ranglijst stuurde nummer drie Nagele met ruime cijfers huiswaarts. Middels uitstekend voetbal liet de thuisploeg zien waarom ze meedoen om de titel.meer »

189x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!