Nieuws

Nieuws

Rondje langs de velden: 'Gestreden als leeuwen'

3 oktober 14:30  Het was een prima zaterdag voor de teams van Nagele. De meesten boekten uitstekende resultaten. Nagele JO7 haalde dan wel geen punten, de coach zag ze wel. Positieve punten wel te verstaan. Een rondje langs de velden waarbij ook Nagele 35+ na lange radiostilte weer van zich laat horen.meer »

123x gelezen

Nagele wint overtuigend op bezoek in Willemsoord

2 oktober 13:45  Nagele kon afgelopen zaterdag drie punten bijschrijven na een eenvoudige middag in Willemsoord. Bekend is dat de thuisclub weinig fiducie heeft in een goede klassering en zichzelf voorafgaande aan het seizoen heeft uitgeroepen als degradatiekandidaat. Zaak om scherp te zijn dus en de drie punten mee naar huis te nemen en dat deed Nagele prima: 1-5. meer »

167x gelezen

Een 9 punten verslag van JO8

25 september 18:30  De JO8 van Nagele is uitstekend in vorm. Uit de laatste drie wedstrijden werden 9 punten gehaald. Tijd voor een update moet de coach gedacht hebben.meer »

97x gelezen

Nagele verspeelt winst in slotseconde tegen IJVC

25 september 10:00  Nagele heeft een punt overgehouden aan de competitiestart in 4A tegen IJVC. Luc de Buck schoot de thuisploeg halverwege de tweede helft op voorsprong. Maar door een rake treffer van Melle Kramer in de slotseconde van de extra tijd, verliet Nagele met een flinke kater en een record aantal gele kaarten het veld.meer »

197x gelezen

Nagele uit de beker na verlies bij Olde Veste

17 september 20:45  Het is Nagele niet gelukt de volgende ronde van de beker te bereiken. De thuisploeg liep door twee late doelpunten uit naar een 5-2 zege. meer »

168x gelezen

Moeizaam gelijkspel Nagele bij VV Steenwijk

10 september 18:45  Nagele had het lastig op bezoek in Steenwijk. Bekend was dat de gastheren een prima team hebben. Uiteindelijk mocht een matig spelend Nagele zijn handjes dichtknijpen met 1-1. Wil Nagele een ronde verder komen dan moet er volgende week gewonnen worden bij Olde Veste ‘54 2.meer »

242x gelezen

Wie o wie komt bij de ontvangstcommissie?

7 september 13:30  Voor de ontvangstcommissie zijn wij op zoek naar 1 of 2 mensen. Het is een mooie en overzichtelijke taak die alleen aan de orde is wanneer Nagele 1 thuis speelt. De leden van de ontvangstcommissie zorgen bij de thuiswedstrijd voor het ontvangst van de tegenstander en de KNVB-scheidsrechter.meer »

118x gelezen

Nagele JO8 start seizoen spectaculair

5 september 22:45  Een vernieuwd Nagele JO8 is het seizoen goed begonnen door een doelpunt meer te scoren dan Ens-Kraggenburg: 6-7!meer »

88x gelezen

Sortas Recycling nieuwe sponsor Nagele 2

5 september 20:30  Voor ons 2e elftal hebben we een nieuwe kledingsponsor gevonden in Sortas Recycling. Ook biedt het bedrijf onze vereniging kosteloos een afvalcontainer aan die tevens gratis geleegd gaat worden. Sortas Recycling is de verwerker van verschillende afvalstromen op Urk en in Meppel. Ze verzorgen het transport van het afval, maar ook de opslag en recycling van afval tot grondstoffen en eindproducten.meer »

126x gelezen

Nagele maatje te groot voor Steenwijker Boys

5 september 13:30  Nagele is de bekerpoule goed begonnen. In eigen huis werd Steenwijker Boys, een oude bekende van vorig seizoen, met 6-1 verslagen. Die grote uitslag was te danken aan een uitstekende eerste helft. Na rust werd het publiek beduidend minder vermaakt.  meer »

205x gelezen

Drukke zaterdag voor de boeg bij seizoenstart

1 september 13:30  Alle teams van Nagele komen zaterdag weer binnen de lijnen. Nagele 1 heeft er al een aantal oefenwedstrijden opzitten, maar voor de overige teams zal dit weer de eerste keer zijn dat er in wedstrijdverband wordt gespeeld. Er staan veel thuiswedstrijden op het programma dus een uitgelezen kans om gezellig een kijkje te komen nemen. Het belooft bovendien een mooie zonnige dag te worden.meer »

175x gelezen

Weinig succes Nagele op 10DT

27 augustus 15:45  Het is Nagele niet gelukt de finale te halen van het tiendorpen toernooi. In de poule eindigde het als tweede achter de uiteindelijke winaar Creil-Bant, dat in de finale de andere poulewinnaar RKO met 1-0 versloeg.meer »

195x gelezen

Programma Tiendorpen toernooi aanstaande zaterdag

24 augustus 20:15  Nagele 1 speelt aanstaande zaterdag 27 augustus op het traditionele Tiendorpentoernooi voor 1e elftallen in Tollebeek. Nagele kan uitslapen want de eerste wedstrijd tegen TONEGO gaat niet door.meer »

193x gelezen

Monsterscore Nagele thuis tegen Kampen

24 augustus 10:30  Nagele 1 was afgelopen dinsdagavond heer en meester in de oefenwedstrijd tegen Kampen 1. Na 90 minuten stond er maar liefst 9-0 op het scorebord.meer »

234x gelezen

Scott Bakker in Oranje na ruime winst op Espel

21 augustus 15:15  Nagele 1 oefende afgelopen zaterdag thuis tegen Espel 1. Na de 2-2 van vorige week tegen Tollebeek werd er vandaag met maar liefst 7-2 gewonnen. Grote man aan de zijde van Nagele was debutant Scott Bakker die vlotjes drie keer scoorde en dus een hattrick liet aantekenen.meer »

246x gelezen

Nagele vreemde eend in de bijt in Steenwijker bekerpoule

30 juli 14:45  De bekerindeling voor Nagele 1 is bekend. Er wordt louter gespeeld tegen verenigingen uit Steenwijk. Dit zijn twee oude bekenden van vorig seizoen, te weten Steenwijker Boys 1 en VV Steenwijk 1. De poule wordt compleet gemaakt door D'Olde Veste '54 2, een reserve hoofdklasser die o.a. bij Flevo Boys 2 en Urk 2 in de competitie zit.meer »

258x gelezen

Sander Koene wint opnieuw de topscorers bokaal

29 juli 11:00  In april leidde Remon Kappers nog verrassend de dans om de topscorerstitel met 12 goals. Maar toen stokte zijn productie plots en kwamen er kapers op de kust opzetten. De titel algeheel topscorer bij de senioren ging uiteindelijk wederom naar Sander Koene die in officiële wedstrijden 20 keer het net deed bollen bij Nagele 1.meer »

190x gelezen

Programma voorbereiding Nagele 1

26 juli 11:00  De zomerstop zit er voor de selectie van Nagele al weer bijna op. Op maandag 1 augustus staat namelijk de eerste training weer op de rol. Zaterdag 13 augustus zal de eerste oefenwedstrijd gespeeld worden als Tollebeek 1 in Nagele de tegenstander is. De voorbode voor ongetwijfeld een mooi seizoen in de 4e klasse. meer »

456x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!