Nieuws

Nieuws

Nagele 3 stopt en haalt genadeloos uit

3 augustus 19:30  Triest nieuws voor alle voetbalfans, Nagele 3 zal volgend seizoen niet meer in actie komen. Wilt u toch een glimp blijven opvangen van uw favoriete speler op de zaterdagen? Zoek dan in winkelstraten, op tennisbanen, in het dorp achter de kinderwagen, in tuinen waar getuinierd wordt, in klusschuurtjes waar geklust wordt, bij (halve) marathons, of gewoon op straat waar wellicht uw idool laveloos rondloopt.meer »

446x gelezen

Weer verse lijnen op de voetbalvelden

30 juli 16:00  De velden zijn weer voorzien van verse witte kalklijnen. De eerste keer na de zomer dient dat eerst uitgezet te worden middels touwtjes om zo tot rechte lijnen en de juiste afmetingen te komen. En het moet gezegd, het ziet er weer strak uit.meer »

183x gelezen

Voorbereiding Nagele 1 start zaterdag

28 juli 16:45  Aanstaande zaterdag start voor Nagele 1 de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onder leiding van de nieuwe trainer Peter Wiesenekker uit Nunspeet zal om 10:30 uur de eerste bal weer gaan rollen, waarna om 12:00 uur een gezamenlijke lunch volgt. De dag wordt afgesloten met wederom een training. meer »

184x gelezen

Geen Friese tegenstanders voor Nagele 1

9 juli 8:45  Nagele 1 is voor komend seizoen niet ingedeeld in 5A zoals gebruikelijk. De KNVB heeft Nagele, samen met Espel en Ens, in 5G geplaatst. Dit betekent geen reisjes naar Friesland maar naar Overijssel en Drenthe.meer »

219x gelezen

JO17, JO13 en JO12 winnen prestigieuze Regio Cup

29 juni 22:00  Doordat er weer wedstrijden mochten worden gespeeld organiseerde de KNVB in de maand juni een Regio Cup voor de jeugdteams. Een aantal teams gingen als allereerste winnaar van deze hopelijk eenmalige Regio Cup de geschiedenisboeken in. Nagele JO17, JO12 en JO13 wisten allen namelijk bovenaan in de poule te eindigen. Ook JO8 en JO10 boekten een aantal mooie resultaten. meer »

141x gelezen

Batjes Wonen nieuwe hoofdsponsor V.V. Nagele

10 juni 21:15  Met ingang van 1 augustus aanstaande wordt BATJES WONEN uit Emmeloord voor drie seizoenen de nieuwe hoofdsponsor van de V.V. Nagele.meer »

376x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!