Nieuws

Nieuws

JO19 kampioen ondanks verlies bij RKO

Gisteren, 18 mei 22:00  Nagele JO19 is vanavond kampioen geworden! Een punt was genoeg voor de titel, maar dat lukte op bezoek bij RKO niet.meer »

113x gelezen

Kampioenskoorts JO13 op spannende slotdag

Gisteren, 18 mei 19:00  Naast Nagele 1 en JO19 strijdt ook JO13 voor het kampioenschap, en het ligt hierbij uitstekend op koers. Met nog één wedstrijd te gaan bedraagt de voorsprong drie punten.meer »

219x gelezen

JO19 kan vanavond kampioen worden

Gisteren, 18 mei 10:45  Nagele JO19-1 kan vanavond kampioen worden. Met nog twee wedstrijden te gaan heeft het team vanavond op bezoek bij de nummer zes RKO genoeg aan een puntje. De wedstrijd in Rutten begint om 19:30 uur. meer »

100x gelezen

Nagele wint in doelpuntrijk duel bij VVAK

16 mei 12:00  Het publiek in het Drentse Kerkenveld werd getrakteerd op zeven goals deze mooie zomerse middag. Het was Nagele dat de dienst uitmaakte maar wel tegen de verhouding in al na twintig minuten tegen een 2-0 achterstand aankeek. Vervolgens stelde het team van Peter Wiesenekker orde op zaken en binnen het uur werden de verhoudingen op het veld ook op het scorebord uitgedrukt: 2-4. Toch viel vanaf de aftrap de 3-4 en ondanks mogelijkheden voor Nagele in de slotfase bleef het bij deze kleinst mogelijke marge. meer »

168x gelezen

Seizoen Nagele 35+ duurt net iets te lang

16 mei 11:00  Het was vrijdag de laatste avond dit seizoen dat de matadoren van 35+ 1 en 2 in actie kwamen. Voor velen was deze avond er net eentje teveel. Verrekte kniebanden, enkels en hamstrings was wat men en er aan overhield. Desondanks werd er wel voor het eerst gewonnen door Nagele 2 deze avond.meer »

121x gelezen

Wereldgoal bij Nagele 2 en JO19 wint afgetekend

10 mei 20:45  Nagele 2 speelde afgelopen zaterdag tegen VENO 2. Aangekomen in Vollenhove lag de grasmat er niet al te best bij. Het leek meer op papier dan op gras. Al snel bleek dat niet iedereen op deze ondergrond uit de voeten kon.meer »

141x gelezen

Vroege goals brengen Nagele zege op Espel

8 mei 8:30  Na tien minuten stond Nagele al met 2-0 voor tegen Espel. In het restant wist Nagele het net niet meer te vinden en moest het zelfs nog een tegentreffer incasseren. De drie punten bleven echter gewoon in Nagele, wat de vierde winstpartij op rij betekende. De 2-0 van Pim Withaar was een gedenkwaardige, zijn eerste officiele goal in Nagele 1. De captain houdt zich naar eigen zeggen vast aan de ketchupfles theorie van Van Nistelrooij. Kijk dus niet raar op als de naam van Pim de komende weken vaker op het scoreformulier verschijnt..meer »

252x gelezen

Nagele 1, Nagele 2 en JO19 zaterdag in actie

5 mei 16:30  Vanwege de meivakantie komen de jeugdteams nog niet in actie, met uitzondering van JO19. Zij spelen de belangrijke thuiswedstrijd tegen concurrent DESZ JO19-2. Nagele 2 gaat op bezoek in Vollenhove en Nagele 1 ontvangt thuis Espel 1. meer »

133x gelezen

Zwaar gesponsord Nagele 35+ houdt punten niet thuis

3 mei 16:30  De verwachting was dat er twaalf punten zouden worden gepakt in eigen huis. Het werden er vier. Ongetwijfeld een tegenvaller voor de sponsors Samon Ellens en Autobedrijf Woltinge waarvoor op deze avond een teamfoto werd geschoten. meer »

204x gelezen

Nagele komt tot zeven goals in Blokzijl

1 mei 12:45  De vraag was vooraf niet zozeer of er gewonnen werd, maar met hoeveel. Uiteindelijk kwam Nagele tot zeven goals op bezoek bij de puntloze rode lantaarndrager Blokzijl. Bijna iedere veldspeler van Nagele kreeg vandaag de kans op een goal maar het benutten ervan lukte slechts twee spelers. Sander Koene scoorde drie keer, de vandaag in de spits spelende Jeroen van der Vijgh liefst vier keer. Koploper MSC won thuis met 3-1 van Steenwijk en dus blijft het gat drie punten, al werd er wel wat ingelopen qua doelsaldo.meer »

181x gelezen

Vanavond 35+ spektakel in Nagele

28 april 11:15  Vanavond, vrijdag 29 april, zullen de teams van het 35+ voetbal neerstrijken in Nagele. Het belooft een waar voetbalspektakel te worden.meer »

124x gelezen

Nagele verslaat thuis laagvlieger SVBS ‘77

24 april 10:30  Na een 0-0 russtand wist Nagele na de thee het net wel te vinden, waarbij de 2-0 van Stijn Andela een hele fraaie was. Nagele had gedurende de wedstrijd heel wat kansen om het zich makkelijker te maken, want toen SVBS in de 85e minuut opeens tegenscoorde via een kopbal uit een vrije trap leek het nog even spannend te gaan worden. In de 2-1 stand kwam echter geen verandering meer.meer »

167x gelezen

Flink wat paaseieren gevonden op 2e paasdag

19 april 10:15  Een tweetal jaren kon het paaseieren zoeken niet doorgaan, maar afgelopen maandag werd de traditie voortgezet: paaseieren zoeken bij V.V. Nagele. De kinderen uit Nagele wisten heel wat eieren te vinden op deze zonnige ochtend. Diegenen die ook nog een speciaal ei wisten te vinden gingen er tevens met een leuk prijsje vandoor.meer »

132x gelezen

Nagele buigt achterstand in slotfase om tegen Steenwijk

17 april 11:00  Een vroege tegengoal bracht Nagele al snel op achterstand. Toen rap na rust Steenwijk opnieuw het net wist te vinden na een fout van LB4, onze verslaggever spreekt zelfs van een gruwelijke fout, leek er nog weinig geloof in een goed resultaat. Niets was minder waar want in de laatste twintig minuten gooide Nagele het over een andere boeg en wist het nog drie keer te scoren. Invaller Luc de Buck werd de gevierde man met de aansluitingstreffer en de winnende 3-2 een minuut voor tijd.meer »

284x gelezen

Winst op SCE en verlies in Heerenveen

12 april 16:30  JO8 speelde vorige week thuis tegen SC Emmeloord en afgelopen zaterdag werd Heerenveense Boys bezocht. Er was winst en verlies. Een dubbel verslag werd ingestuurd. meer »

87x gelezen

Paaseieren zoeken op 2e paasdag

12 april 9:15  Op 2e paasdag kunnen kinderen weer paaseieren komen zoeken op de velden van V.V. Nagele. Graag om 09:30 uur verzamelen in de kantine. Tot dan!meer »

77x gelezen

Na regen komt zonneschijn voor JO15

10 april 12:00  Nagele JO15 wist in de vorige competitieronde maar weinig punten te pakken. Maar na de winterstop schijnt steeds vaker de zon. Afgelopen zaterdag werd al weer de vierde overwinning geboekt. meer »

134x gelezen

Goal diep in blessuretijd doet Nagele verliezen van VCG

10 april 11:30  De thuiswedstrijd van Nagele tegen VCG leek op een 1-1 gelijkspel af te stevenen. Tot het moment dat in blessuretijd Nagele aanvoerder Pim Withaar goed inliep en van binnen de vijf meter al vallend een voorzet kon inkoppen. Velen dachten aan de 2-1 maar op miraculeuze wijze wist de keeper van de gasten de bal nog uit zijn doel te houden. De dreun was extra hard toen aan de andere kant de bal in extremis wel binnenviel, met als gevolg een dure nederlaag voor Nagele en de 9e overwinning uit de laatste 10 wedstrijden voor VCG.meer »

253x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!