Nieuws

Nieuws

Allstars on 🔥 in Tollebeek

Gisteren, 25 oktober 16:15  Een aantal spelers hadden het afgelopen vrijdag op hun heupen, zo bleek uit de groepsapp om de afwezige thuisblijvers te informeren. Zo kregen Jos vd V, Sjoerd P en met name Paul B goede recensies. De Mean Machine kende blijkbaar geen genade en vuurde menig gericht schot af richting vijandig doel.meer »

189x gelezen

Nagele in matig duel langs Ens

24 oktober 10:15  Hoogstaand was het vandaag zeker niet. Maar gewonnen werd er wel. Na een 1-1 stand bij rust schoot invaller Remon Kappers Nagele tien minuten voor tijd met een hard schot naar de overwinning: 2-1.meer »

209x gelezen

Grote Clubactie levert mooi bedrag op

20 oktober 12:00  De Grote Clubactie, waarbij jeugdleden van V.V. Nagele onlangs langs de deuren zijn geweest om loten te verkopen, heeft een kleine 1900 euro opgeleverd. Hiervan gaat 80% naar onze vereniging. Wederom een prachtig resultaat. De opbrengst kan goed gebruikt worden voor o.a. trainingsmaterialen en ballen. We willen alle kopers en verkopers hartelijk danken. De trekking van de winnende loten zal op 8 december zijn met €100.000,- als hoofdprijs.

98x gelezen

Zaterdag Oktoberfest; coronatoegangsbewijs verplicht

19 oktober 20:00  Na afloop van de wedstrijd Nagele 1 - Ens 1 aanstaande zaterdag zal er een Oktoberfest zijn in de kantine. Trek je lederhose of dirndl aan of kom gewoon gezellig langs voor een drankje, hapje en muziekje! Denk aan je coronatoegangsbewijs en hou deze QR code bij de hand bij binnenkomst, hier zal op gecontroleerd worden. Geen geldig bewijs betekent helaas geen toegang.

277x gelezen

Max Koene schiet Nagele 2 naar volgende ronde

17 oktober 13:00  Een mooi debuut voor Max Koene bij Nagele 2. De JO19 speler mocht samen met Branco van Mourik en Jaron Kalter zijn opwachting maken thuis tegen RKO 2. Met een goal in de 84e minuut schoot hij Nagele 2 een ronde verder in de beker.meer »

182x gelezen

Wederom winst Nagele op bezoek in Espel

17 oktober 9:45  De resultaten in het verleden tegen Espel zijn altijd goed te noemen. Zo ook vandaag. Na een 1-1 ruststand wist Nagele in de tweede helft nog twee keer te scoren via Thijs Engelchor en zo als winnaar van het veld te stappen: 1-3. Ook mooi was de comeback van Ad Withaar die na ruim vier en een half jaar weer minuten maakte.meer »

270x gelezen

Nagele 2 bekert en programma overige duels

15 oktober 14:45  Naast Nagele 1 heeft ook Nagele 2 de volgende ronde van de beker bereikt. De loting wees uit dat er thuis mag worden gespeeld tegen RKO 2 en het betreft knock-out. De wedstrijd begint morgen om 12:30 uur in Nagele. Hoe ver stoot het team door in de beker?meer »

138x gelezen

Teamfoto Nagele 1 met hoofdsponsor Batjes Wonen

11 oktober 22:45  Afgelopen zaterdag is er een teamfoto geschoten van Nagele 1 samen met Aart Withaar en Kees Koene van hoofdsponsor Batjes Wonen. Na het fotomoment vertrok Nagele 1 met de bus richting Geesbrug voor het duel met VCG (2-4 winst).meer »

195x gelezen

Allstars als jonge honden de wei weer in

10 oktober 13:45  Het zeven tegen zeven spektakel is weer losgebarsten. Nagele is met twee teams vertegenwoordigd en afgelopen vrijdag werd er gespeeld bij SC Emmeloord. Als een stel jonge honden die anderhalf jaar gekooid hebben gezeten, dartelden de Nageler Allstars over het veld. Met wisselend succes.meer »

486x gelezen

Nagele pakt drie punten bij VCG

10 oktober 12:00  Nagele heeft aan de verre uitwedstrijd bij VCG drie punten over gehouden. Gemakkelijk ging dit echter niet. Na een 2-3 ruststand werd pas vlak voor tijd aan alle onzekerheid een eind gemaakt: 2-4. Alle vier de doelpunten in deze wedstrijd kwamen op naam van de familie Koene. meer »

146x gelezen

Gaan Allstars 2.0 vrijdagavond huishouden?

7 oktober 21:15  Er is een nieuw blik Allstars opengetrokken waardoor Nagele met twee teams gaat meedoen aan de 35+ 7 tegen 7 competitie op de vrijdagavond. Of we nog wel kunnen spreken van Allstars is maar zeer de vraag want de shirts van Harry’s Tuincentrum hebben plaatsgemaakt voor nieuwe shirts met als sponsors Autobedrijf Woltinge en Samon Ellens.meer »

223x gelezen

Nagele loot thuis tegen hoofdklasser Hoogeveen

7 oktober 15:30  Nagele 1 speelt in de 1e knock-out ronde van de beker thuis tegen zondag hoofdklasser Hoogeveen 1. Althans thuis? De kans dat deze wedstrijd daadwerkelijk in Nagele wordt gespeeld lijkt zeer klein.meer »

235x gelezen

Mee met de bus naar VCG

3 oktober 17:30  Aankomende zaterdag, 9 oktober, gaat Nagele 1 met de bus naar VCG in Geesbrug. Naast de spelers is er in de bus plaats voor maximaal 30 supporters. De bus, met buschauffeur Gerard Spigt, vertrekt uiterlijk om 12:00 uur vanaf het voetbalveld.meer »

211x gelezen

Tienklapper voor JO8 tegen Espel

3 oktober 12:45  De JO8 scoorde er lustig op los afgelopen zaterdag. Espel werd met 10-1 verslagen en dat zorgde voor blije gezichten.meer »

136x gelezen

Ook JO9 doet verslag na duel tegen Creil-Bant

3 oktober 12:30  De JO9 van Nagele heeft voor het eerst dit seizoen verslag gedaan en wel van de thuiswedstrijd tegen Creil-Bant JO9. De wedstrijd bleek twee verschillende helften te hebben.meer »

136x gelezen

Nagele opent met gelijkspel tegen Alcides

3 oktober 11:15  De eerste competitiewedstrijd stond afgelopen zaterdag voor Nagele op het programma thuis tegen Alcides. Onduidelijk is nog wat de krachtsverhoudingen zullen zijn in de nieuwe competitie 5G met vele onbekende tegenstanders en twee jaar van weinig voetbal. Nagele kwam halverwege de tweede helft op achterstand maar wist vlak voor tijd langszij te komen via Sander Koene: 1-1.meer »

188x gelezen

Zet Nagele 1 reeks door tegen Alcides?

1 oktober 9:45  Vorige week kende Nagele een valse start. De wedstrijd uit bij Espel ging niet door omdat de scheidsrechter met een rugblessure kampte. Helaas kon er niet tijdig een vervanger gevonden worden. Geen 5A overigens dit jaar maar 5G met vele nieuwe gezichten. Zo ook de komende tegenstander: Alcides uit Meppel.meer »

178x gelezen

Trainingen JO8 werpen vruchten af

30 september 19:00  De JO8 van Nagele blijkt op de trainingen steeds meer patronen in te slijpen zo blijkt uit het verslag van deze week. SCE was het kind van de rekening.meer »

128x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!