Drukke zaterdag: JO8 en JO10 op dreef

9 september 2019 11:15

Afgelopen zaterdag was het gezellig druk bij de V.V. Nagele. Alle teams speelden thuis voor de beker. Vooral vroeg op de ochtend werd er succes behaald door de jongste talenten.

Won JO8-1 vorige week nog met 0-18, afgelopen zaterdag wonnen de mannen van coach Peter Dijkstra met 7-1. Dat er talent rondloopt bij de allerjongsten moge duidelijk zijn. Ook JO10 schiet uit de startblokken met grote overwinningen. Het team van Kees vd Velde en Sven Kuipers won vorige week met 3-12 en nu met 10-3!

Verliespartijen waren er voor JO12 (1-5), JO14 (0-12) en JO17 (2-4).

Het vlaggenschip Nagele 1 kwam 's middags binnen de lijnen tegen 4e klasser TOP '63. Een prima eerste helft leidde tot een 1-0 ruststand, na een vroeg doelpunt van Jeroen vd Vijgh. Hij weet het net aardig te vinden in de voorbereiding nu hij voorin is geposteerd. Na rust werd het wat minder van Nageler zijde en kwam TOP uiteindelijk terug tot 1-1. Nieuwe keeper Redmer Miedema redde in eerste instantie nog knap maar was kansloos op de rebound. Eindstand 1-1.

Kijk voor alle uitslagen van afgelopen zaterdag onder het menukopje wedstrijden of ga naar het desbetreffende team voor alle uitslagen en programma's.